Goeminne Tuinhout: voor uw tuinhuizen op maat

Bent u op zoek naar een tuinhuis, bergruimte of blokhut? Dan kunt u terecht bij Goeminne Tuinhout! Met onze jarenlange ervaring bieden wij u tuinhuizen op maat aan.

U kunt ons groot aanbod aan standaard tuinhuizen bewonderen in onze showtuin in Gavere-Dikkelvenne. U vindt er tuinhuizen in talloze uitvoeringen! Heeft u echter een specifiek beeld voor ogen van hoe uw tuinhuis er moet uitzien? Dan realiseren we graag uw tuinhuis op maat. Een klassiek of design tuinhuis? Wij creëren uw idee helemaal volgens uw wensen.

Goeminne Tuinhout
goeminne tuinhuisje

Alles is mogelijk

Gaat u voor een groot of een kleiner model? Wenst u een luifel of een mooie deur van matglas? Alles is mogelijk! Ook wat de dakbekleding betreft, zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen uit shingles, rode Canadese ceder leien, dakpannen, tegelpannen en dakpanplaten.

Wenst u zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan leveren wij graag de juiste panelen. Zo kunt u zelf uw tuinhuis plaatsen. Ook bij standaard tuinhuizen en tuinhuizen op maat kunt u op onze leverdienst rekenen.

Bent u geïnteresseerd of wenst u meer informatie? Contacteer dan snel Goeminne Tuinhout! U kunt ons zowel telefonisch als via mail contacteren. Wij zijn gelegen aan de Kerkstraat 88 in Gavere-Dikkelvenne, Oost-Vlaanderen.

Wenst u een raming van de prijs voor uw tuinhuis, blokhut, bergruimte of garage? Kom dan gerust eens langs bij ons: wij maken graag een offerte voor u op. We heten u ook van harte welkom in onze vernieuwde showtuin. Wedden dat u er nog wat extra ideeën opdoet?

hutten
hutten
press to zoom
hutten
hutten
press to zoom
hutten
hutten
press to zoom
hutten
hutten
press to zoom
1/3